Post by cutedlidurchwadd on Feb 6, 2022 12:11:20 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Zombie Catchers – love to hunt ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Zombie Catchers – love to hunt IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ варати код више поена ▞▞▞
▞▞▞ Zombie Catchers – love to hunt 2022 version ▞▞▞
Добра игра, али патетичне контроле. Свиђа ми се колико су ствари у игри креативне, али сада сам уморан од контрола. Трпео сам то довољно дуго. Дугме за пуцање и скок су са десне стране и једно поред другог. На плажи је ово досадно јер морам да пуцам док скачем. Не могу да поставим дугмад нигде другде и изгубим много лаких зомбија јер не могу да ставим палац и индекс на исто место у исто време. Штета што ова игра има потенцијал, али сам на крају деинсталирао.
Да, ово је добра игра, али досадно ми је да играм сопствена места стави места и зомби молим те молим те
Добро било би 5 звездица кад не би морало оно да се пуни
Забавно је, али огласи након сваког завршетка догађаја су досадни. Предлажем да дате рекламе када захтевамо да се не појави сваки пут!!
Alberni used, Direito canonico resumo, Buty koczur sklep ...
<2duoqis:2duoqis:2duoqis> <2duoqis:2duoqis ...
Добра игрица
Zombie Catchers – love to hunt Action boj
Ова игра ствара зависност, свиђа ми се, али дајем 3 звездице јер можете да сачекате 8 до 10 минута б4 можете да играте поново..., бескорисно је куповати додатни дрон, није од помоћи, каква је корист ако након што сте играли време за дрон није трчи ако други пут није готов...,,,толико је иритиран да не можеш ништа да урадиш у игри док чекаш други дрон..,,соковнику је потребно више од 1 минута да заврши само а дрону 8 и 10 минута...,
Не ради
Забавна игра, али када једном играте као 2 рунде, (1 рунда је око 2 минута) буквално ништа не можете да урадите. И не мислим ништа. Заглављени сте на екрану са гомилом тајмера који говоре када заиста можете поново да играте. Није чак ни мали тајмер, већ је 15 минута. Разумем да желе да ограниче време за игру, али ово је превише.
Zombie Catchers: Поймать зомби Экшен gxe
Ок, игра је добра, механика добра, контрола добра, али ова игра није привлачна због недостатка оружја као што је само симулатор хватања харпуна или тако нешто. Могло би се додати неколико шефова за забаву и на крају... Зашто хватамо зомбије ради сока уместо игре апокалипсе, не! То је само симулатор узгоја зомбија. Девс! Учините своју игру помало атрактивном и интензивном
Preuzmite Zombie Sperm - Zombie Catchers - Najnoviju Verziju 1.0.8 Za Android Od PEVA - zombiji će vladati svijetom. ... Zombie Catchers – love to hunt APK.
Добра, али прелака...
Zombie Catchers – love to hunt · Deca Games. ... za dječake Dodirnite igre Igre za Android Klasični lov na jelene (Deer Hunting Classical): U igri Jelen Lov
Колл
Zombie Catchers: Поймать зомби Экшен gxe
Искуство је забавно, али не дугорочно, након мало играња игрице, бићете бомбардовани огласима. ако не желите да трошите новац на мобилне игре да бисте напредовали, онда ово није ваша игра. забавно је али за многе огласе
Заиста волим игру! Али када дођете до дела игре на плажи, то само чини игру десет пута тежом да постаје толико тешка до те мере да добијем само 1 зомбија јер постоје огромне рупе у које ће зомбији побећи. Више није ни забавно јер постоје други зомбији који користе даске за сурфовање као штитове. Искрено, била би много забавнија игра када би само уклонили рупе
Zombie Catchers – love to hunt Darbības spēles rexg
Zombie Catchers – love to hunt Darbības spēles rexg
Ово је била и још увек је најбоља игра коју се сећам да сам је играо са 11 година
Вау мој брат игра и има 18 ниво за отприлике 5 дана играња. Ова игра је сјајна
Игра је добра, али када затворим игру након што је играм и отворим следећег дана, оружје које има тајминг да се напуни, наставља се када се игра отвори, а дронови почну да траже зомбије тек када је игра отворена, на крају сви системи игре се заустављају када се игра затвори и наставља игра отворена
Заиста разочаран. Волим ову игру и потонуо сам доста времена у њој. Управо сам уштедео довољно да добијем свој последњи дрон. Следећи пут када се пријавим изгубио сам дрон који сам купио и изгубио сам сву валуту да га купим. Заиста би користила исправка за ову грешку.
Ии
Ова рецензија би била 5 или 4 звездице да нисам наишао на досадну грешку. Дакле, направио сам паузу од игре на неко време, можда око годину дана, и када сам се вратио, имао сам ниво 37, а пре тога сам откључао моћну Турску, и из неког разлога, сваки пут Изађем из апликације, понекад се ресетује на ниво 37 и морам то да радим изнова, ја, и чудна ствар је да чувам све ствари које сам претходно откључао, али опет сам био ниво 37, ДЕЦА, ако видите ово, молим те поправи!!!
Забавна игра, има досадне грешке. 1, валута која се може купити (плутонијум) је ретка, да би се узгајало довољно за више дронова и због тога би више времена за игру трајало, изгледа као да се гура за куповину у игрици 2, чини се да огласи често не дају награде, тако да не: бесплатни зомбији, више лови, повећати брзину производње. 3, имате само 1 сат за дневни задатак, у комбинацији са проблемом са огласом, ово је велики проблем. Уопштено гледано, добро је отуда и оцена, али ове грешке могу бити веома иритантне.
ова игра је добра али може бити боља. пуцање у ваздуху у кинеској четврти чини да харпун вуче лика као да је веома тежак, а понекад се харпун заглави на ивицама тако да не можете поново напунити и пуцати поново. такође премало зомбија за продају, на високим нивоима цена надоградње је, али можете ловити само 5-9 зомбија. дневна мисија даје тако мало свог небитног, подизање нивоа је добро само због плутонијума. додајте нешто што може дати много зомбија.
Добра ти је игрица брате
Zombie Catchers – love to hunt Jangovar muy
Занимљива...
Невероватна најбоља игра коју сам икада видео и веома сам задовољан њима и тако сам срећан што радиш добро, много ми се свиђа игра ❤ Невероватно је како ај успе да лови зомбије, невероватно је молим те направи још нивоа 👋
... online igre za besplatno Zombie Catchers – love to hunt · Deca Games. ... 8. dio igre Love Tester Ljubavni test My Dolphin Show 5 5. dio igre My Dolphin
Играо сам ову игру пар година. Поново сам инсталирао игру, али достигнуће које сам откључао је ресетовано. Молимо поправите ово и ОБЈАВИТЕ НОВИ ЛВ!!!
Услови коришћења? Јок
Игра
Веома је сјајна игра😁 али сам завршио све нивое😀 молим вас додајте још нивоа😖
Једна од најбољих мобилних игрица које сам икад играо до тачке. Невероватна игра и не захтева да плаћате ништа. Има доста реклама, али се не жалим када је игра тако добра. Дао бих му 6 звездица да могу. Сјајна игра, ухвати је сада или си будала. 🤩🤩🤩
Много ми се свиђа игра. Али реклама је превише. То ме нервира. Морам да избришем игру.
Постављање дугмади чини игру забавном. Желим да вам се допадне, али стално пропуштате зомби због лошег положаја дугмади.
Заглављен сам у снегу, али ова игра је тако забавна да не волим зомбија од банане јер има штит могу да га упуцам, али начин на који ми блокира пут па оцењујем ово 3
Бесплатна куповина плутијума је добра и не враћа се у игру
игрица када али ме веома фрустрира сто не могу да вратим свој стари ацц ако неко знак како нек ми казее плизз
Angry Birds 2 休閒 abp
Мислим да је неко уложио у 'Деца Гаме'. Након што сам га ажурирао, повремено сам пронашао много огласа. Али пре ажурирања игре није било ниједног огласа да сам чак могао да пустим музику током игре, тако да препоручујем играчу да не ажурира вашу игру као што сам ја урадио. И оно што је интересантно је да након достизања нивоа 45 нисам могао да уђем у Кинески град иако сам након тога стигао до нивоа 47, ушао сам, али након изласка и поновног уласка открио сам да су моји новчићи остали исти и поново сам се вратио на 45.
Kafanski Podsetnik APK | APKDownload.com
Није превише добро Није лоше, али лепо је играти у слободно време. Игра средњег квалитета 👍
Корисник Hungry Shark је ажурирао своју... | Фејсбук