Post by cutedlidurchwadd on Feb 6, 2022 12:08:08 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dragon Mania Legends ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dragon Mania Legends IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code veliko kristalov ▞▞▞
▞▞▞ Dragon Mania Legends 2022 version ▞▞▞
Dragon Mania Legends Simulasi kprk
Igra je tako zabavna in celo samo sledim mi žogica do zmaja je, da kul fantje poskrbijo, da tudi zame ljudje zmaj, toliko avatarjev, da je tako zabavno, upam, da bom dobil novega super, kot sem jaz in tudi na TV preverim zmaja, ali je to kul. Tako zelo obožujem to igro. veliko besed oopsie Mama busca
Super!!!
Všeč mi je igra. Ampak želim si, da bi potrebovali manj dodatkov, da bi preskočili stvari.
Igra je zelo dobra, vendar je največja težava v tem, da se vsako minuto na zaslonu pojavi oglas in je hudo moteč.
Dragon Mania Legends असल की नकल वाले गेम vlv
Dragon Mania Legends Симулације dei
Ne morem povezati svojega Gmail računa s to igro. Čim prej popravi to napako....
Zabaven koncept, ki ga motijo pretirani oglasi, PTW in nestabilne povezave.
dobra igca
To je dobra igra, vendar so časi valjenja predolgi, pretežko je dobiti denar in tudi piše, da jo moram posodobiti, potem pa pogledam Google play in ni na voljo nobenih posodobitev
Ta igra je najboljša brez oglasov. 25-minutni oglasi, če igram 40 minut. Moj telefon je vedno visel. Pokažite manj oglasov.
Lepa igra.. toda vedno znova bo igra verjetno bolj plačana za zmago. sistem rng me pogosto frustrira (starodavni dogodek zmaja).. DML mi je kot igralcu v preteklosti veliko boljši, zdaj pa... precej razočaran (kot dogodek v ječi, zame je dogodek tako težak).. Tudi čas dogodka (za nek dogodek) je nastavljen v napačni uri, mislim, da ga moramo, tako kot zbiranje drobnarij, zbrati ob zori?! Moramo spati, moramo v šolo itd.. da ne moremo dobiti zmaja, ki ga želimo.. ((
Dragon Mania Legends Simulation jzlp
najslabša igra, ki sem jo kdaj igral. Tako dolgo sem zdržal in se ukvarjal z oglasi, ker sem prišel tako daleč v igri, vendar po zadnji posodobitvi kar zamuja in zdaj mi ne dovoli prijaviti se v igro in piše, da so strežniki izklopljeni
ODLIČNO, če so vam všeč igre z več stvarmi, ne pozabite prenesti to, zelo zanimive in toliko kul stvari za početi in odkleniti novo stvar NIKOLI NE USTAVITI
Všeč mi je, to je nekako pisana smešna igra, vendar igra zamrzne in nimam dostopa do nje, v čem je problem?
dobra igra, vendar je nekaj napak, ki jih je treba popraviti
To je ljubka igra, ki jo igrate, če že skoraj 4 leta obožujete dizajne, kar tako naprej!
Igra je dobra, vendar so težave s strežnikom preveč moteče.
Zelo dobra zgodba, temelji na zmajih in kot dobro življenje na otoku, čeprav je bil dialog dolg, a kratek, kar pomeni, da je bilo na začetku veliko dialogov, a na splošno precej dobro.
To igro imam na vseh napravah, ki jih imam. Všeč mi je ta igra, poskusite narediti takšno, kjer lahko na začetku izberete svoje prvo jajce😌
Obožujem to igro, vendar so težave v tem, da igra občasno zamrzne. Tudi vse božanske in starodavne zmaje je preveč težko dobiti. Mislim, da bi ga morali spremeniti, tako da potrebujete 120 kosov kart za božanske zmaje in nato 300 za starodavne zmaje. Prav tako hoče veliko denarja. Prosim, popravite to.
Zmajevi modeli me zmedejo, nekateri imajo zelo prepričljive dizajne, a so kljub temu dobri
Dragon Mania Legends სიმულაცია jry
Ena od teh iger, pri kateri sovražite povišati lvl, ker vaša ocena zaostaja za tistim, kar pričakujejo, da boste dosegli na svojem lvl. (Kar je nemogoče, razen če porabite na tone denarja) Zmaji so lepi, vendar je čuden občutek, da najpogostejši zmaji zdržijo najdlje v bojih, ker imajo epiki več elementov, torej tudi več slabosti. Aplikacija za zelo praznjenje baterije, ki je prepredena z dodatki, ki se prav tako pojavljajo naključno. Lep dotik, da lahko dobite dragulje za žgečkanje zmajev.
Zame je dobra in najboljša igra, toda medtem ko igram igro se samodejno vrne, tudi moj internet je dober
Igra ima težave in napredek igre je mogoče shraniti samo s Facebookom.
Le kaj za vraga se dogaja.....Ne morem se prijaviti s svojim starim računom...Če to popravite, mu bom lahko dal 5 zvezdic
Polno oglasov popravi to, čeprav je dobra igra zabavna
Zmaji tukaj so najlepše stvari, kar sem jih videl. Prav tako je igra🧡 res kul in zabavna.
Med igranjem igre se pojavlja veliko dražečih oglasov
Tako dobro je tako zabavno in všeč mi je samo ena težava, nekaj oglasov
Zmajeva jajca iz Dragon Mania Gre. Dragon Mania Legends: Skrivnosti, ki navdušujejo. Usoda za promocije. Sedanja igralna industrija svojim šanuvalnikom ponuja
Čakalna doba za izvalitev je zelo neprijetna. Moral sem čakati približno 22 ur samo, da sem izvalil jajce in nisem mogel izvaliti ničesar drugega, dokler to jajce ni končano, kar bi bilo v redu, če bi bilo mogoče izvaliti veliko jajcec naenkrat ceneje. Zaradi česar je igra zelo počasna in dolgočasna le zaradi čakalne dobe. Tudi oglasi so nadležni, ker dobim vedno isti oglas za kajenje. POSODOBITEV: Nekako sem prešel z 99 diamantov na 11 in jih porabil za nič, potem ko sem jih shranil, zelo razburjen.
Rad bi dal 5! Toda ta igra je zgolj potencialna. Ta igra bi lahko bila zlata, če ne bi bili denarja lačni divjaki. Smh
Če moramo govoriti o ikonah video iger na različnih platformah in komponentah, kot je XBOX ONE, moramo poimenovati Dragon Ball FighterZ, igra polna eksplozivnih
Resnično uživam v igri, vendar se oglasi zdijo kot vsako prekleto minuto. Način, kako te je prisilil, da si jih gledal, in tako zelo zaostaja za mojo igro. Če oglasi ne bi bili tako ustvarjeni, bi mu dal boljšo oceno. Pripravljen sem gledati oglase, kot so krajšanje trajanja gradnje, podvojitev nagrad ali samo pridobivanje dodatnih draguljev, vendar me ne silijo in mi pokvarijo celotnega igranja.
Dragon Mania Legends ব্যাজ lqf
Spider Hero: Superhero Games Hava fje
dobra igra, tukaj porabim denar, zdaj pa mislim, da bom vrnil denar, vaš strežnik ni stabilen. Vedno imam DC.
Všeč mi je igra, preveč oglasov, to je moteče. In zelo drago je očistiti otok
Prosim pomagaj mi. Moja igra je bila izbrisana in izgubil sem svoj 6 mesecev star račun. Prosim, pomagajte mi ga dobiti nazaj.
shit · Dragon Mania Legends je dost bolsa kot Pokemon Go ker majo dejansko usi sanso igrat in je dost zanimiva igerca medtem pa ljudje ki se nesmejo/nemorejo
Res mi je všeč igra, čeprav tega zmaja ne morem dobiti, toda moja sestra lahko in jaz zmaja poskušava dobiti, tako da če bi lahko dodali trgovanje, bi bila igra veliko boljša in ali lahko podaljšate valilnico in čas vzreje ker še naprej moram čakati en dan, da se izleže moje jajce, me spravi v nasprotje, tako da če bi lahko posodobil igro in spremenil te stvari, bi bil res hvaležen, to je vse, kot sem rekel, všeč mi je igra, njihova je le malo več stvari morate dodati.
To je monoton način preživljanja dolgočasnih ur in brezglavo zapravljati čas. Posodobitve postajajo vse večje in večje. To postaja problem.
Ta igra je neverjetna. Razen tega, da ti čez 5 m zmanjka stvari za početi. Prosimo, dodajte več stvari, ki jih želite narediti. In skrajšajte čas izvalitve in razmnoževanja.
Aplikacije | Microsoft Windows 10 | Uradno spletno mesto
K sm mela mn placa mi je kr nehal delat
Android igre: izdaje, brezplačne ponudbe iger in ocene